Agenda
24 december 2021: Kerstnachtdienst
Bijdrage aan de kerstnachtdienst in een van de kerken van de Protestantse Gemeente Oegstgeest
Locatie en tijdstip worden later bekend gemaakt.

9 april 2022: Passieconcert
Klaagzangen en feestmuziek: gaat dat samen in één concert?  Op 9 april 2022 laat Cappella pro Cantibus zien en horen dat het kan! Samen met het Nederlands Begeleidingsorkest brengt het koor dan muziek ten gehore die meevoert van verstilde klaagzang tot een uitbundig Hallelujah. Wij voeren een deel van de Lamentationes Prophetae van Francesco Durante uit. Van Antonio Lotti brengt het koor - a capella - het prachtige 8-stemmige Crucifixus ten gehore. DE muziek van de Boheemse componist Jan Dismas Zelenka is minder bekend, maar zeer de moeite waar. Wij zingen van hem Nisi Dominus en Et resurrexit. Dit vormt de opmaat voor deel II van de Messiah, dat wordt afgesloten met het jubelende Hallelujah.

28 mei 2022: Concert Val Dieu (onder voorbehoud)
Tijdens onze koorreis naar België voeren we in de Basilic van de Abdij van Val Dieu een a capella concert uit. Nadere informatie zal te zijner tijd via deze website worden gegeven.


Overige activiteiten:

Door het jaar heen verzorgen wij kleine optredens in zorginstellingen, zoals het LUMC, Alrijne ziekenhuis en Hospice.
Door de bijzonder omstandigheden van dit moment zijn deze optredens vervallen. Zodra het weer mogelijk is zult u de optredens in de agenda terugvinden.
Copyright © 2021 by "M@rtDesign"
All Rights reserved
CAPPELLA PRO CANTIBUSCAPPELLA PRO CANTIBUS